H Cirugía Solidaria επιλέγει GNU Health

GNU Health
Η Ισπανική ΜΚΟ, Cirugía Solidaria, επιλέγει το GNU Health ως Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων και Εργαστηρίων.

Η κοινότητα του GNU Health συνεχίζει να αυξάνεται και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους! Αυτή τη φορά, ο Iσπανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Cirugía Solidaria επέλεξε το GNU Health ως σύστημα διαχείρισης νοσοκομείων και εργαστηρίων.

Η Cirugía Solidaria δημιουργήθηκε το 2000 από μια ομάδα χειρουργών, αναισθησιολόγων και νοσοκόμων από το «Virgen de la Arrixaca Hospital», στη Μούρθια της Ισπανίας, με στόχο την παροχή ιατρικής βοήθειας και τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων σε μη προνομιούχους πληθυσμούς και σε άτομα που κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό. Επί του παρόντος, η Cirugía Solidaria έχει μια διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών υγείας σε όλη την Ισπανία που μόλις συμπλήρωσε την 20η επέτειο συνεργασίας της.
Cirugia Solidaria Login

O Δρ Σερεζουέλα και Δρ Γκιλ, εξέφραζαν την προθυμία τους να είναι μέρος της κοινότητας GNU Health. Οι κύριες αποστολές τους επί του παρόντος επικεντρώνονται, αλλά δεν περιορίζονται, στην Aφρικανική ήπειρο.
Πηγή: Cirugía Solidaria

Μετά από πολλά συνέδρια και συναντήσεις, την 1η Αυγούστου 2022, η Cirugía Solidaria και το GNU Solidario υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την υλοποίηση, την εκπαίδευση και τη συντήρηση του Πληροφοριακού Συστήματος GNU Health για τη Διαχείριση Νοσοκομείων και Εργαστηρίων σε εκείνες τις χώρες και ιδρύματα υγείας όπου θα είναι παρούσα η Cirugía Solidaria.
Πηγή: Cirugía Solidaria

Το GNU Health έχει πολλά έργα σε διαφορετικές χώρες από την Αφρική και η συνεργασία με την Cirugía Solidaria θα βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων τοπικών δυνατοτήτων, για την κάλυψη των αναγκών αυτών των επαγγελματιών υγείας και του πληθυσμού τους.

Δεν πρόκειται μόνο για χειρουργεία ή πληροφορική υγείας. Το GNU Health θα επιτρέψει στην Cirugía Solidaria να δημιουργήσει βιώσιμα έργα. Θα έχουν ενιαίο κλινικό και χειρουργικό ιστορικό, τηλεϊατρική, εκτίμηση της διατροφικής και εκπαιδευτικής κατάστασης του πληθυσμού και πολλούς άλλους κοινωνικοοικονομικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας και των ασθενειών.

Καλωσορίζουμε θερμά την ομάδα της Cirurgía Solidaria και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό, για τη βελτίωση των κοινωνιών μας και για όσους το χρειάζονται περισσότερο.

Σχετικά με το GNU Health

Το έργο GNU Health παρέχει τα εργαλεία σε άτομα, επαγγελματίες υγείας, ιδρύματα και κυβερνήσεις για να αξιολογήσουν προληπτικά και να βελτιώσουν τους υποκείμενους καθοριστικούς παράγοντες της υγείας, από τους κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες έως τη μοριακή βάση της νόσου. Από την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας έως την ιατρική ακριβείας.

Το GNU Health είναι ένα Ελεύθερο (Libre), κοινοτικό έργο από το GNU Solidario, έναν μη κερδοσκοπικό ανθρωπιστικό οργανισμό που επικεντρώνεται στην Κοινωνική Ιατρική. Το έργο μας έχει υιοθετηθεί από δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα και εργαστήρια υγείας, πολυμερείς οργανισμούς και εθνικά συστήματα δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο.

Τα ακόλουθα είναι τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν το οικοσύστημα GNU Health:
  • Κοινωνική Ιατρική και Διαχείριση Νοσοκομείων Δημόσιας Υγείας (HMIS)
  • Εργαστηριακή Διαχείριση (Occhiolino)
  • Προσωπικό αρχείο υγείας (MyGNUHealth)
  • Βιοπληροφορική και Ιατρική Γενετική
  • Thalamus και ομόσπονδα δίκτυα υγείας
  • Το GNU Health είναι ενσωματωμένο σε συσκευές Single Board
Το GNU Health είναι ένα επίσημο πακέτο GNU (www.gnu.org), το οποίο έχει απονεμηθεί μεταξύ άλλων με το βραβείο Κοινωνικών παροχών του Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού. Το GNU Health έχει υιοθετηθεί από πολλά νοσοκομεία, κυβερνήσεις και πολυμερείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.


Πηγή:
Cirugía Solidaria chooses GNU Health

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.