Πώς να κάνετε backup το ONLYOFFICE Community Edition

ONLYOFFICE

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πως να κάνουμε εγκατάσταση το την Community Edition του ONLYOFFICE. Εδώ θα δούμε πως να κανουμε αντίγραφο ασφαλείας.

ONLYOFFICE Community Edition


Στην έκδοση ONLYOFFICE Community Edition, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας με μη αυτόματο τρόπο από το σημείο αποθήκευσης. Βρείτε τα αρχεία που περιέχουν δεδομένα ONLYOFFICE. Εδώ είναι οι τοποθεσίες σε εγκαταστάσεις Windows, Linux και Docker:

Windows server. Τα αρχεία ONLYOFFICE αποθηκεύονται στους ακόλουθους φακέλους από προεπιλογή, εκτός αν έχετε εγκαταστήσει ONLYOFFICE αλλού:

c:\Program Files\Ascensio System SIA\ONLYOFFICE\Data\
c:\Program Files\Ascensio System SIA\ONLYOFFICE\WebStudio\

Linux server. Τα δεδομένα του ONLYOFFICE αποθηκεύονται στον φάκελο:

/var/www/onlyoffice/Data/.

Docker container. Οι φάκελοι στα Docker container (όχι στον κεντρικό υπολογιστή) που περιέχουν δεδομένα ONLYOFFICE είναι:

/var/log/onlyoffice
/var/www/onlyoffice/Data
/var/lib/mysql

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε εγκατάσταση Windows ή Linux, δημιουργήστε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας της βάσης MySQL χρησιμοποιώντας το λογισμικό της επιλογής σας (συνιστούμε τη χρήση HeidiSQL).

Εάν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για τη μεταφορά από μια επιλογή εγκατάστασης σε άλλη, ακολουθήστε τις οδηγίες μεταφοράς στο Κέντρο βοήθειας.

ΠΗΓΗ (πλήρεις οδηγίες):
How to backup ONLYOFFICE: a complete guide

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.