Ubuntu Release Party 23.10 Mantic Minotaur: Γιορτάζουμε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης Ubuntu με ένα Κρητικό γλέντι!

Μετά την επιτυχία της πρώτης ημέρας του συνεδρίου FOSSCOMM 2023, ετοιμαστείτε για μια νύχτα γεμάτη λειτουργικά συστήματα ανοικτού κώδικα, κοινότητες και, φυσικά, γιορτές! Το Ubuntu Release Party 23.10 Mantic Minotaur είναι εδώ για να σας καλωσορίσει σε ένα ξεχωριστό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, την πρωτεύουσα της Κρήτης. Το πάρτι θα είναι μια ευκαιρία για τους χρήστες του Ubuntu να γιορτάσουν την κυκλοφορία της νέας έκδοσης και να γνωριστούν με άλλους χρήστες και μέλη της κοινότητας.

Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur
Το πάρτι θα ξεκινήσει μετά το πέρας του συνεδρίου και θα περιλαμβάνει:
  • Δωρεάν φαγητό και ποτό
  • Τούρτα
  • Μουσική
  • Ubuntu Linux
Επίσης, θα υπάρξουν εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, όπως η παρουσίαση νέων χαρακτηριστικών της έκδοσης Ubuntu 23.10 κ.α.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αλλά και κατά του release party, φέρτε μαζί σας τους υπολογιστές σας για να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση.

Το Ubuntu Release Party 23.10 Mantic Minotaur είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την κοινότητα Ubuntu να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας έκδοσης με την κωδική ονομασία "Μινώταυρος", στον τόπο όπου έζησε και έδρασε ο μύθος. Είναι ευκαιρία τόσο για την κοινότητα Ubuntu όσο και για την πόλη του Ηρακλείου, την Κρήτη αλλά και την χώρα μας, να αναδείξει την ενασχόλησή μας με το ανοικτό λογισμικό και το Ubuntu. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το Ubuntu Release Party 23.10 Mantic Minotaur στο Ηράκλειο! Είστε όλοι καλεσμένοι να συμμετάσχετε σε αυτήν την αξέχαστη εκδήλωση για να γιορτάσουμε μια ακόμα επιτυχημένη κυκλοφορία του Ubuntu.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.