Το GitKraken εξαγοράζει το BigBrassBand, τους δημιουργούς της ενσωμάτωσης του Git στο Jira

ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ BigBrassBand ΑΠΟ ΤΟ GitKraken

Η οικογένεια Kraken μεγαλώνει! Στο πλαίσιο της αποστολής μας να βοηθήσουμε τους προγραμματιστές και τις ομάδες να γίνουν πιο αποτελεσματικές με τη χρήση του Git, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στην σουίτα εργαλείων παραγωγικότητας την ενσωμάτωση του Git στο Jira, από το BigBrassBand.

Πάνω από 3,6 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 10.000 εταιρείες χρησιμοποιούν την ενσωμάτωση του Git στο Jira για την ενσωμάτωση δεδομένων αποθετηρίων Git με δηλωμένα σφάλματα στο Jira. Η ενσωμάτωση του Git στο Jira είναι ένα πρόσθετο στο Jira για επιχειρήσεις που λύνει βασικές προκλήσεις όταν συνδυάζει δεδομένα αποθετηρίων με σφάλματα, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης, της επεκτασιμότητας, του ελέγχου ταυτότητας και του εύρους των δικαιωμάτων και της ορατότητας, επιτρέποντας μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία για τη διαχείριση σφαλμάτων στο Jira.

Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες του GitKraken; Με την πρόσφατη έκδοση v8.0, οι ομάδες που χρησιμοποιούν το GitKraken που έχουν εγκαταστήσει το πρόσθετο ενσωμάτωσης Git στο Jira στην Jira εγκατάστασή τους, μπορούν τώρα να ανοίξουν τις υποβολές και συγκρίσεις αρχείων που σχετίζονται με τα σφάλματα στο Jira, απευθείας στο Jira, με ενισχυμένες πληροφορίες από το αποθετήριο που συνοδεύουν το σφάλμα, επιτρέποντας μια ταχύτερη εναλλαγή μεταξύ GitKraken και Jira.

Η ενσωμάτωση του Git στο Jira υποστηρίζει επίσης τους GitKraken deep links, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν συνδέσμους για τις υποβολές, διακλαδώσεις (branches) και ετικέτες στα σφάλματά σας και να τους ανοίγουν απευθείας στο GitKraken.

Εάν είστε ήδη χρήστης της Ενσωμάτωσης Git στο Jira, συνδέστε το GitKraken τώρα. Εάν όχι, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή!

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εάν δεν έχετε εγκατήσει ακόμα το GitKraken, μπορείτε να επισκεφθείτε την ισοτσλίδα, να φτιάξετε λογαριασμό και να το κατεβάσετε. Χρησιμοποιόντας τον παραπάνω σύνδεσμο, θα μπείτε και σε κλήρωση για δωροκάρτα των 100€ από την AMAZON.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.