Enlightenment στο PCLinuxOS (εγκατάσταση και liveISO της έκδοσης 0.17.3)

PCLinuxOS.gr


Είδαμε σε προηγούμενο θέμα πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε το MATE. Εδώ θα δούμε πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Enlightenment. Θα γνωρίζετε ότι έκανε σχεδόν 10 χρόνια για να βγει η σταθερή έκδοση στις 25 Δεκεμβρίου 2012. Τελευταία υπάρχουν πολλές διορθώσεις που ενσωματώνονται. Έτσι η τελευταία έκδοση 0.17.3 είναι διαθέσιμη στις περισσότερες διανομές. Αν και στην PCLinuxOS συντηρείται το KDE περισσότερο από ότι τα άλλα γραφικά περιβάλλοντα, έχει ενσωματωθεί η τελευταία έκδοση. Πως θα την εγκαταστήσετε; Δείτε παρακάτω:

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο το PCLinuxOS, μπορείτε να κατεβάσετε κάποια έκδοση MINI από την ιστοσελίδα http://www.pclinuxos.com (πχ το LXDE, να το κατεβάσετε από ένα Φιλανδικό διακομιστή).

Αφού κάνετε όλες τις αναβαθμίσεις, ανοίξετε το Synaptic και αναζητείστε την λέξη enlightenment. Στα αποτελέσματα που θα βγουν, προσθέστε το e, όπως δείχνει η εικόνα:

Εγκατάσταση e


Ή εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε task-enlightenment. Εμείς εδώ επιλέξαμε την πρώτη επιλογή. Αυτό συνιστούμε και σε εσάς.

Εγκατάσταση task-enlightenment


Πριν πατήστε το apply, επιλέξτε και το plymouth-theme-space-sunrise. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, αποσυνδεθείτε και επανασυνδεθείτε.

Υπάρχει και το Enlightenment Mini 201305, το οποίο περιέχει μόνο τα βασικά. Εγκαθιστάτε ότι νομίζετε, ότι θα σας χρειαστεί.

Κατεβάστε το


Οι κωδικοί που θα σας χρειαστούν είναι:

Username: guest
Password: guest

Username: root
Password: root


Αν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο για βελτίωση του συγκεκριμένου ISO.
PCLinuxOS E17 Splash


PCLinuxOS E17 έκδοση


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.