Enlightenment στη διανομή Mageia 2

Enlightenment Logo


Είδαμε στις διανομές Fedora και CentOS πως εγκαθίστανται το Enlightenment. Σειρά λοιπόν πήρε η διανομή Mageia 2. Ξεκίνησα την εγκατάσταση σε virtual box. Δεν έκανα ενημέρωση του λογισμικού κυρίως λόγω χρόνου. Άνοιξε σε Fallback mode του Gnome (ούτε αυτό με πείραξε διότι ήθελα να περάσω το Enlightenment).

1. Ανοίξτε το Προσθήκη/Αφαίρεση Λογισμικού και αναζητήστε e17. Επιλέξτε το task-e17 και πατήστε Apply. Θα προσθέσει μόνο του όλες τις εξαρτήσεις.
Add/remove programs. Install task-e17


2. Όταν ολοκληρώσει την εγκατάσταση, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά επιλέγοντας E17 ως συνεδρία.

Login


3. Και τώρα ξεκινάνε οι ρυθμίσεις. Αλλάξτε την γλώσσα και ότι ρυθμίσεις θέλετε. Ακολουθήστε αυτές των παρακάτω φωτογραφιών.

E17 language setup


Όσον αφορά την γλώσσα, είχα εγκαταστήσει από την αρχή Αγγλικά και δεν πρόσθεσα μετά Ελληνικά, οπότε δεν ζήτησε να προσθέσω πληκτρολόγιο. Αν βάλετε Ελληνικά στο αρχικό σας σύστημα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε και πληκτρολόγιο σε αυτό το σημείο.

E17 profil setup


E17 window size setup


E17 zoom setup


E17 network management


E17 composite setup


E17 updates setup


4. Και ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

E17 splash screen


E17 desktop


E17 firefox


Μια πιο προσεκτική ματιά στην splash screen αλλά και στην παρακάτω εικόνα, βλέπουμε ότι η έκδοση είναι η 0.16.999.0, πράγμα που σημαίνει ότι είναι παλιότερη (Ε16). Αυτό πιθανό να συμβαίνει διότι δεν έκανα αναβαθμίσεις μετά την εγκατάσταση του αρχικού συστήματος.

E17 is 0.16.999.0


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.