Επέκταση της υποστήριξης της openSUSE Leap 42.3 μέχρι τον Ιούνιο 2019

openSUSE

Η συνήθης διάρκεια ζωής των δευτερευουσών εκδόσεων του openSUSE Leap παραδοσιακά λάμβανε ενημερώσεις για περίπου 18 μήνες, αλλά η δευτερεύουσα έκδοση του Leap 42.3 πλέον επεκτείνεται.

Η τελευταία δευτερεύουσα έκδοση της σειράς Leap 42 είχε προγραμματιστεί να συντηρείται μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, αλλά αυτό έχει αλλάξει χάρη στη δέσμευση της SUSE για επιπλέον μήνες συντήρησης και ενημερώσεων ασφαλείας. Η έκδοση Leap 42.3 βασίζεται στο SUSE Linux Enterprise Server 12 Service Pack (SP) 3 και η SUSE συμφώνησε να συνεχίσει να δημοσιεύει ενημερώσεις για το Leap 42.3 μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Αυτό σημαίνει ότι η εκτεταμένη διάρκεια ζωής για το Leap 42.3 θα αυξήσει τη συνολική διάρκεια ζωής της σειράς Leap 42 σε 44 μήνες.

Οι χρήστες της σειράς openSUSE Leap 42 ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν τους επιπλέον μήνες για να προετοιμάσουν την αναβάθμιση στην έκδοση Leap 15, η οποία κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Όσοι δεν μπορούν να μεταφέρουν τους διακομιστές παραγωγής στη νέα μεγάλη έκδοση εγκαίρως, ενδέχεται να επιθυμούν να λάβουν υπόψη μια συνδρομή (εμπορική) SLE, η οποία παρέχει ακόμη μεγαλύτερο χρόνο ζωής. Η εγγύτητα του βασικού συστήματος του Leap 42 με το SLE 12 διατηρεί χαμηλή την τεχνική προσπάθεια να μετεγκατασταθούν από το Leap σε SLE.

Πηγή: openSUSE News

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.