Έτοιμη η openSUSE Edu Li-f-e 11.4

Η ομάδα εκπαίδευσης σας παρουσιάζει με περηφάνεια σας παρουσιάζει την διανομή openSUSE-Edu Li-f-e (Linux for Education-Linux στην Εκπαίδευση) που βασίζεται στην openSUSE 11.4. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο iso και να το εγγράψετε σε ένα DVD και να δημιουργήσετε ένα Live DVD ή να δημιουργήσετε ένα Live USB stick.

Αυτή η έκδοση συμπεριλαμβάνει το τελευταίο προσεκτικά επιλεγμένο λογισμικό για μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς. Η επιλογή του λογισμικού περιλαμβάνει τα πάντα που απαιτούνται για να κάνει την εμπειρία χρήσης του υπολογιστή παραγωγική για χρήση το σπίτι ή στο σχολείο χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού. Το σχέδιο μας είναι η αναβάθμιση του Edu Li-f-e 11.4 τακτικά με επίσημες αναβαθμίσεις από το openSUSE 11.4 και από το εκπαιδευτικό project.


Οι δάσκαλοι και οι γονείς θα ευχαριστηθούν να δουν τις 150 εφαρμογές να ταιριάζουν στις ανάγκες των μαθητών. Ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών που συμπεριλαμβάνουν άσκηση διανοητική όπως τα Brain Workshop και GBrainy, επιστημονικές εφαρμογές όπως Chemtool, μαθηματικά προγράμματα όπως το Euler, καλλιτεχνικά προγράμματα όπως το TuxPaint και το GIMP, επίσης το διάσημο IGNuit.

Οι διαχειριστές θα αγαπήσουν τα προγράμματα για εξυπηρετητές όπως τα Moodle, ATutor και FreeSMS. Η ανάπτυξη υπηρεσιών για το ινστιτούτο σας με το σταθερό σαν βράχο openSUSE 11.4 δεν υπήρξε καλύτερο.


Το Live DVD συμπεριλαμβάνει τον εξυπηρετητή KIWI-LTSP τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και από μη έμπειρο χρήστη, έρχεται με πολλές και χρήσιμες εφαρμογές από το openSUSE Education, το Build Service και τα αποθετήρια λογισμικού Packman. Με τον εξυπηρετητή KIWI-LTSP μπορείτε να φτιάξετε PXE (δίκτυο) που εκκινούν άλλοι υπολογιστές με την χρήση αυτού του live DVD χωρίς εγκατάσταση ή αλλαγή σε αυτό.

Αυτή η διανομή συμπεριλαμβάνει το LAMP (LAMP σημαίνει Linux, Apache, MySQL και PHP) αυτό απαιτείται για ανάπτυξη ή φιλοξενία ιστοσελίδων PHP. Επίσης συμπεριλαμβάνεται και εμπειρία πολυμέσων.


Ο σκοπός του DVD είναι να συμπεριλάβει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές και προγραμματιστικές πηγές για γονείς, δασκάλους αλλά και για διαχειριστές που συντηρούν εργαστήρια υπολογιστών σε ινστιτούτα. Εάν πιστεύετε ότι κάτι λείπει και θέλετε να συμπεριληφθεί στο DVD επικοινωνήστε μαζί μας.

Εδώ θα βρείτε βίντεο τι περιμένετε να δείτε από αυτή τη διανομή:

Τα βίντεο δημιουργήθηκαν με το Openshot video editor.

Μπορείτε να δείτε εικόνες εδώ.

Εξερευνήστε παραπάνω...

Φιλοξενείται στο sourceforge.net

Άμεση λήψη | md5sum

Φιλοξενείται στο opensuse-education.org

Άμεση λήψη| νέο metalink | παλιό metalink | md5sum | torrent

Χρησιμοποιήστε download manager ή πελάτη Metalink όπως το aria2c για πιο αποδοτικό τρόπο λήψης.

Άρθρο του Jigish Gohil (Cyberorg).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.